• 0
  • 0
  • 0
4,00 αστέρι (α)
4.00/5 1 Ψηφοφορίες

Είδος: Action & Adventure,Δράμα,War & Politics

Director: José Velasco,Luis Arranz

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Canceled

Περίληψη: Η ιστορία και τα κατορθώματα του εθνικού ήρωα της Ισπανίας, του Rodrigo Diaz de Vivar, γνωστού ως Ελ Σιντ καθώς και η πορεία του από παιδί.
Ελ Σιντ

Δίκτυα

Δείτε το στο...

Ευχαριστω πολυ αλλα, οι υποτιτλοι του 3ου επεισοδειου που κατεβασα δεν παιζουν σε κανεναν player που δοκιμασα, δεν εμφανιζονται καν υποτιτλο την ωρα που παιζει βιντεο...

Δοκίμασες να το δεις από τον δικό μας πλέιερ online; Εκεί νομίζω φαίνονται μια χαρά.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: stelyk
Τον υποτιτλο τον κατεβασα απο τον player παντως, οποτε δεν τον "πειραξε¨καποιος αλλος, και ναι στον player παιζει μια χαρα απλα θα το εβλεπα στην τηλεοραση και δεν εχω λαπτοπ για να το συνδεσω με ΤV ευκολα, ευχαριστω ομως...

Δεν το ανέβασα εγώ για να ξέρω κάτι παραπάνω. Έχεις ψάξει τη δυνατότητα να το στριμάρεις στο δίκτυό σου και να το «βγάλεις» στην τηλεόραση; Μια ιδέα δίνω... Αλλά, σε κάθε περίπτωση θα φροντίσω για το καλύτερο ;)

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: stelyk
Χαίρομαι που βλέπω αρμονία
βασιλεύει στο σπίτι μου.

Θα συνεχίσουμε αυτό
συνομιλία άλλη φορά.

τι υποτιλοι ειναι αυτοί ρε παιδιά? τα περισσότερα είναι έτσι...

Δεν το ανέβασα εγώ για να ξέρω κάτι παραπάνω. Έχεις ψάξει τη δυνατότητα να το στριμάρεις στο δίκτυό σου και να το «βγάλεις» στην τηλεόραση; Μια ιδέα δίνω... Αλλά, σε κάθε περίπτωση θα φροντίσω για το καλύτερο ;)

οι subs διωρθώνοντα με sub edit αλλα το θέμα είναι αλλo, οι περισσότερες γραμμές είναι google χωρίς διόρθωση και δεν βγάζουν νόημα

edit:
στο online ειναι οκ, στους ξεχωριστούς είναι το πρόβλημα

Τελευταία επεξεργασία:
Ελ Σιντ
Επεισόδιο 4
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 4
Κυκλοφορία: 2020-12-18

Οι κάτοικοι της Καστίλης με τον Σάντσο και τον Ρούι δίνουν μια άνιση μάχη εναντίον του στρατού της Αραγονίας. Όταν όλα φαίνονται χαμένα, το αποτέλεσμα φαίνεται εντελώς απροσδόκητο. Στη Λεόν, ο Φερδινάνδος ανακάλυψε ποιοι συνωμότησαν εναντίον του, μεταξύ των οποίων και η σύζυγός του, Σάντσα. Χωρίς να το ξέρει ο Βασιλιάς, η κόρη του, Ουρράκα, παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει την ισορροπία ισχύος για πάντα.

Ελ Σιντ
Επεισόδιο 5
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 5
Κυκλοφορία: 2020-12-18

Ως επακόλουθο της ασθένειας του Φερδινάνδου, ο Σάντσο και ο στρατός του επιστρέφουν στη Λεόν. Ο Ρούι λέει στον παππού του ότι ο Κόμης Φλέιν έστειλε κάποιον για να τον σκοτώσει. Ο Ροδρίγο γνωρίζει ότι η ζωή του εγγονού του κινδυνεύει. Ο Φλέιν, από την άλλη πλευρά, δεν παραιτείται από την αποστολή του να συνωμοτήσει ενάντια στον Βασιλιά που πεθαίνει και αποφασίζει να επιχειρήσει να καταλάβει την εξουσία πριν από το θάνατό του. Δεν γνωρίζει όμως ότι η Ουρράκα έχει ακόμα ένα σχέδιο.

Φινάλε του κύκλου! Διαθέσιμο στον Subs Player. Καλή σας διασκέδαση!
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος