Πείτε ένα χαίρετε, συστηθείτε

Kαλώς ήρθες!!! Εδώ δεν γίνεται downloading. Όμως μπορείς να στείλεις pm σε Trias και Αntonino να σε κατατοπίσουν και γιατί οχι να κάνεις μια συνεργασία για μια νέα σειρα από κοινού!!

@corollagr καλώς ήρθες στο φόρουμ. Εδώ δεν ανεβάζουμε, ούτε κατεβάζουμε υποτίτλους, όπως σου εξήγησε ο apla. Όμως, υπάρχουν πολλές άλλες σελίδες για να κάνεις αυτό που θέλεις, όπως π.χ. το opensubtitles.

Καλώς σας βρήκα παιδιά! Κατεβάζω υπότιτλους και σειρές πολλά χρόνια (από εποχής napster) και είμαι απαιτητικός σ' αυτό που βλέπω (υποτιτλιστικά) από την πλευρά του θεατή. Δεν είχα ποτέ τον χρόνο να μάθω τα προγράμματα του υποτιτλισμού, είχα στείλει κάποτε αίτημα στους Χ αλλά... δεν βγάζεις άκρη εκεί. Τώρα είναι, μάλλον αργά για να μάθω (ηλικιακά)

Τώρα είναι, μάλλον αργά για να μάθω (ηλικιακά)
Εγώ πάλι νομίζω ότι "ποτέ δεν είναι αργά" :)
Καλώς ήρθες.

είχα στείλει κάποτε αίτημα στους Χ αλλά... δεν βγάζεις άκρη εκεί.
Η ποιότητα έχει απαιτήσεις. Καλά κάνουν, αν θες τη γνώμη μου. Δεν είναι όλα για πλάκα.

Εδώ μπορούν να μπαίνουν τα νέα μέλη για να τους γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν.
Προφανώς είμαι νέο μέλος, οπότε να καλησπερισω και να σας πω ότι ανυπομονώ να αρχίσω! Δέσποινα, καθηγήτρια αγγλικών και ισπανικών και wannabe subtitler, έτσι, για το γούστο.

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος