Ghost in the machine 1994

Να προλάβω παρεξηγήσεις, οι υπότιτλοι θα είναι κωδικοποιημένοι και για προβολή μόνο μέσω του Subs Player. Είστε ενήμερος;

Όταν μπορείς, πες μου αν συμφωνείς. Μην μπω στη διαδικασία και δεν το ευχαριστηθείς.

Ασ το καλυτερα...Σεβομαι τους λογους σας απλα δεν ειμαι τοσο του on line...το 8εωρησα λαν8ασμενα οτι 8α ναι ενα σκεπτικο σαν το subs4free η το opensubs με απλες αναρτησεις υποτιτλων

Δεν ξέρω από πού έβγαλες το συμπέρασμα πως είναι μόνο online. Είναι, συνήθως, ΚΑΙ online, αλλά είναι σίγουρα πάντα, "απλές αναρτήσεις υπότιτλων", σαν του 4free και του opensubs. Η μόνη διαφορά είναι πως τους βλέπεις μόνο με τον subs player, αλλά αρχείο srt έχεις. Βέβαια, αν το ανοίξεις με editor δεν βλέπεις ελληνικά, αλλά γιατί να σε ενδιαφέρει αυτό; Την ταινία θέλεις να δεις, την οποία, βέβαια, "αφήνουμε καλύτερα".

Ρε παιδιά, συγγνώμη, δεν είναι πυρηνική φυσική.

ΔΕΝ είναι ανάγκη να το δεις online
ΔΕΝ χρειάζεται καν να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ
ΔΕΝ είναι κάτι περισσότερο από το ίδιο srt αρχείο που θα παίρνατε από όπου το παίρνετε. (Να σας βάζω ένα εδώ να το κατεβάσετε και να το δείτε. Απλώς για να αποκωδικοποιηθεί πρέπει να το δείτε με τον Subs Player. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. και ΤΖΑΜΠΑ!!!)

Πάρε το srt (μπορείς να το κατεβάσεις και από τον player - δεν χρειάζεσαι ειδική σελίδα) και χρησιμοποίησέ το όπως θα έκανες με αυτό που έχεις συνηθίσει. Να έβαλα ένα εδώ. δοκίμασέ το.

Συνημμένα

• Malignant.2021_encoded.srt
    122,3 KB · Προβολές: 91
  • Τέλειο
Αντιδράσεις: trias
το 8εωρησα λαν8ασμενα οτι 8α ναι ενα σκεπτικο σαν το subs4free η το opensubs με απλες αναρτησεις υποτιτλων

Όσο για αυτό, να σε ενημερώσω ότι οι υπότιτλοί μας δεν γίνονται δεκτοί σε αυτά τα site που ανάφερες. Το γιατί δεν το γνωρίζω. Μόνο το φαντάζομαι.

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος