Featured
  • 0
  • 0
  • 0
4,67 αστέρι (α)
4.67/5 3 Ψηφοφορίες

Είδος: Δράμα,Sci-Fi & Fantasy,Μυστηρίου

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Ended

Περίληψη: Μυστήρια γεγονότα συμβαίνουν στους ωκεανούς σε όλο τον κόσμο. Φάλαινες καταστρέφουν βάρκες, καβούρια που ζουν σε βαθιά νερά επιτίθενται σε παραλίες, μύδια παραλύουν πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Ένα μέχρι πρότινος άγνωστο σκουλήκι του πάγου αποσταθεροποιεί τις ηπειρωτικές πλαγιές στους ωκεανούς και προκαλεί τσουνάμι. Ένα θανατηφόρο παθογόνο εξαπλώνεται από τις ακτές στο πόσιμο νερό. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο. Στην πυρετώδη αναζήτηση των αιτιών αυτών των μυστηριωδών φαινομένων, μια μικρή ομάδα επιστημόνων από όλον τον κόσμο συγκεντρώνεται και το μέχρι τώρα αδιανόητο γίνεται τελικά βεβαιότητα. Ένα άγνωστο μέχρι τότε είδος υπάρχει στη θάλασσα, ένα σμήνος με νοημοσύνη επιτίθεται στην ανθρωπότητα. Αλλά σχεδόν κανείς δεν πιστεύει τους ερευνητές. Και έτσι η ομάδα τολμά να πάει μόνη της σε μια απειλητική για τη ζωή τους αποστολή. Τα ίχνη τους οδηγούν με το ερευνητικό τους πλοίο στον πάγο του Αρκτικού Ωκεανού.
Το Σμήνος

Εταιρείες Παραγωγής

Δείτε το στο...

Ηθοποιοί

• Melanie Neu

Total episodes: 8
    • Bruce McGuire

• Alba Gaïa Bellugi

Με μια εικόνα σου δείχνω πώς κατεβάζεις υπότιτλους.

Screenshot 2023-06-04 230747.jpg

Αν θες να το δεις online, διπλό κλικ πάνω στο επεισόδιο.
Το κίτρινο κουμπί ανοίγει τον explorer.
Ελπίζω να βοήθησα τώρα.

καλημέρα σε όλους, μια διευκρίνιση σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες.
Έχω κατεβάσει την έκδοση KORPOS (1080) της σειράς και επιθυμώ να τη δω με δικά αρχεία.
Κατεβάζοντας τους υπότιτλους από τον sub player οι υπότιτλοι κατεβαίνουν κωδικοποιημένοι.
Μήπως κάτι δεν κάνω καλά ή η πολιτική δεν το επιτρέπει; γιατί διαβάζοντας παραπάνω φαίνεται ότι επιτρέπεται. (σχόλιο στην πρώτη σελίδα)
Παρακολουθώ τις σειρές στον projector μου πράγμα που καθιστά αδύνατο τη χρήση sub player στο σαλόνι μου.

Καλημέρα. Μπορείς να δεις με το δικό σου βίντεο, αλλά πάντα με τη χρήση του subs player. Η δυνατότητα εξαγωγής βίντεο με ενσωματωμένο υπότιτλο (hardcoded) υπάρχει σε δοκιμαστική μορφή και μόνο για ορισμένους, προς το παρόν. Δες εδώ. Αν κατάλαβα καλά, αυτό σε ενδιαφέρει.

Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση.
Με ενδιαφέρει να μπορώ να τους κατεβάσω και να τους ενσωματώσω σε δικό μου αρχείο χωρίς τη χρήση του subs player αλλά καταλαβαίνω την πολιτική σας..
Ανήκω σε μια ιδιαίτερη κατηγορία χρηστών έχοντας φτιάξει δικό μου server, να μπορώ να παρακολουθώ από παντού αυτό που θέλω.
Ίσως να είχε νόημα αν ο subs player θα μπορούσε να λειτουργήσει μέσω android box.

Είναι εφαρμογή windows. Αλλά μεταδίδει στο οικιακό δίκτυο (ενεργοποιείς τη λειτουργία ροής (stream) από το μενού). Αν η εφαρμογή σου μπορεί να "πιάσει" το στριμ (όπως ο vlc π.χ.), τότε βλέπεις αυτό που θέλεις. Σίγουρα, είναι πιο πολύπλοκο και χρειάζεσαι και πάλι windows για την "πηγή" (τον subs player, εννοώ), αλλά μόνο έτσι γίνεται σε πραγματικό χρόνο.

11607-128BC0jc5fUdKbXsfuPHyXlPnl7.jpg

Episode 5

Σεζόν:
1
Επεισόδιο: 5
Κυκλοφορία: 2023-03-08

Η Δρ Σεσίλ Ρόουτς ανιχνεύει, σε καβούρια που έχουν κατακλύσει τις ακτές σε όλο τον κόσμο, το ίδιο βακτήριο που εισήλθε στο πόσιμο νερό στις γαλλικές ακτές μέσω μολυσμένων αστακών. Βεβαιώθηκε ότι ακούστηκε ο ίδιος ήχος από τον βυθό, τόσο στην Ευρώπη όσο και στον Καναδά.
Καλησπερα ! Τελικα δεν μπορω να καταλαβω πως κατεβαίνουν οι υπότιτλοι.

Οκτώ αναρτήσεις πιο πάνω, σε αυτήν τη σελίδα, έχει εικόνες για το πώς κατεβάζεις υπότιτλο. Πού σας δυσκολεύει;

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος