Εύρεση υποτιτλισμού

Android_Creator

Μέλος
Γεια σας. Καταρχήν να πω ότι διάβασα ένα παλαιότερο θέμα που υπήρξε η ίδια απορία. Τους υπότιτλους από τις μεταφρασμένες ταινίες/σειρές που μπορούμε να τους βρούμε για να τους κατεβάσουμε;
Επίσης πέρα από ερώτηση το δίνω και ως πρόταση το να ανεβάσετε στο website όλους τους κωδικοποιημένους υπότιτλους (εφόσον συμφωνούν και οι δημιουργοί) για γίνετε πιο εύκολα η εύρεσή τους.

Υ.Σ.: Σε ένα από τα website που είχε γράψει δηλαδή το https: //vipsubs.gr/ ανοίγει με περίεργο περιεχόμενο (σε εμένα τουλάχιστον)

Όλοι οι κωδικοποιημένοι υπότιτλοί μας είναι διαθέσιμοι από τον Subs Player.
Πηγαίνοντας στην επιθυμητή σειρά/ταινία, μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και τον κωδικοποιημένο υπότιτλο. (Εφόσον είναι προς διάθεση)
Πιστεύουμε ότι είναι περιττή η χρήση του Φόρουμ ως χώρου διανομής υποτίτλων. Ο σκοπός ύπαρξής του είναι διαφορετικός και μπορείτε να τον βρείτε ΕΔΩ

Όσο για την επόμενη σελίδα που πήρε σειρά μετά το vipsubs... Τι να σας πω; Και που υπήρχε vipsubs, είχε καλύτερο περιεχόμενο; (Κακία :censored: )

Με δύο τρόπους κατεβάζεις υπότιτλους:

1.
1.jpg

Με το "συννεφάκι" που είναι σημειωμένο, όταν επιλέγεις το επεισόδιο στη λίστα (δεξιά). Αν αυτό δεν ενεργοποιηθεί όταν κλικάρεις στο επεισόδιο, ο υπότιτλος παρόλο που παίζει στο online, δεν είναι διαθέσιμος για κατέβασμα (θα το παρατηρήσεις στα επεισόδια του Dune).

2.
2.jpg

Κλικάρεις στο κουμπάκι "CC" και εμφανίζεται το παράθυρο με όλους τους διαθέσιμους υπότιτλους για κατέβασμα. Default εμφανίζονται αυτοί του τελευταίου μήνα. Αν θες, μπορείς να γυρίσεις και πιο παλιά, κάνοντας μια επιλογή στη σημειωμένη περιοχή. Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις και μαζικά υπότιτλους, κλικάροντας το check box (αριστερά του κάθε υπότιτλου).

Αυτά και νομίζω πως έτσι σου λύθηκε κάθε απορία.

Και μιας και αναφερθήκαμε σε κάποια κομμάτια του subs player που ίσως δεν αναφέρονται στον οδηγό, να θυμίσω πως ίσως είναι από τους καλύτερους σε iptv, απλά με εισαγωγή μιας λίστας καναλιών .m3u, από "Αρχείο" > "Άνοιγμα Αρχείου".

Με δύο τρόπους κατεβάζεις υπότιτλους:

1.
Προβολή συνημμένου 8294
Με το "συννεφάκι" που είναι σημειωμένο, όταν επιλέγεις το επεισόδιο στη λίστα (δεξιά). Αν αυτό δεν ενεργοποιηθεί όταν κλικάρεις στο επεισόδιο, ο υπότιτλος παρόλο που παίζει στο online, δεν είναι διαθέσιμος για κατέβασμα (θα το παρατηρήσεις στα επεισόδια του Dune).

2.
Προβολή συνημμένου 8295
Κλικάρεις στο κουμπάκι "CC" και εμφανίζεται το παράθυρο με όλους τους διαθέσιμους υπότιτλους για κατέβασμα. Default εμφανίζονται αυτοί του τελευταίου μήνα. Αν θες, μπορείς να γυρίσεις και πιο παλιά, κάνοντας μια επιλογή στη σημειωμένη περιοχή. Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις και μαζικά υπότιτλους, κλικάροντας το check box (αριστερά του κάθε υπότιτλου).

Αυτά και νομίζω πως έτσι σου λύθηκε κάθε απορία.
Ναι το πως κατεβάζεις το ξέρω (έχω κατεβάσει από μια σειρά που ήθελα). Αλλά για παράδειγμα στο Mandalorian δεν με άφηνε.

Για το Mandalorian υπάρχουν παντού όλοι οι υπότιτλοι χωρίς κωδικοποίηση (και παίζουν φυσικά και στον subs player). Είναι του αείμνηστου φίλου και συνεργάτη μας Bladesinger για τις πρώτες δύο σεζόν και rip οι επίσημοι για την τρίτη. Δεν το κάνουμε από παραξενιά να μη δίνουμε για κατέβασμα τα πάντα, απλώς κάποιοι ίσως να μην ήθελαν τον δικό μας τρόπο διανομής. Όσους κάνουμε εντελώς μόνοι μας, είναι πάντα διαθέσιμοι.

Καλημέρα. Ο Subs Player είναι εφαρμογή windows. Αν έχεις υπολογιστή, τον "τρέχεις" από αυτόν και στριμάρεις στο οικιακό δίκτυο. Το Nvidia shield, αν δεν κάνω λάθος είναι android, οπότε βάζεις τον vlc for android και "πιάνεις" το στριμ. Περισσότερα, εδώ.

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σας. Με βαση αυτο προσπαθησα σημερα να λειτουργησω το Subs Player. Δεν εφτασα ακομα να δοκιμασω σε Streaming και Shield, αλλα δοκιμασα το προγραμμα σε Laptop που εχω για media.

Δυστυχως αντιμετωπησα τα εξης προβληματα:
1. Οταν διαλεγω αρχειο μεσω win 10 στον υπολογιστη και παταω "ανοιγμα με" Subs Player η εφαρμογη "κρεμαει" και δεν ανοιγει ποτε.
2. Οταν ανοιγω την εφαρμογη απο την επιφανεια εργασιας ανοιγει, οταν ομως προσπαθω να φορτωσω αρχειο ταινιας/σειρα μου βγαζει "Error 2" και δεν ανοιγει τιποτα.

Αυτα σε λαπτοπ με Windows 10 που λειτουργει VLC και MPCHC χωρις προβλημα. Επισεις δοκιμασα με αρχεια που λειτουργουν και φορτωνουν υποτιτλους κατεβαζμενους κανονικα χωρις προβλημα. Δοκιμασα επισεις και τις εκδοσεις Subs Player x86, x64 και Portable. Δοκιμασα και με κλειστο Windows Defender.

Αν υπαρχει κατι ακομα ειμαι προθυμος να ξαναδοκιμασω

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος