xaskoiev Subs Player Il Cacciatore

Featured
  • 0
  • 0
  • 0
5,00 αστέρι (α)
5.00/5 1 Ψηφοφορίες

Είδος: Δράμα,Αστυνομική

Director: Silvia Ebreul,Marcello Izzo

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Ended

Περίληψη: Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του δικαστή Alfonso Sabella.μέλος της μαφιας του Παλέρμο στις αρχές της δεκαετίας του '90 , αμέσως μετά τις σφαγές του Capaci και μέσω του D'Amelio . Τα γεγονότα προέρχονται από το αυτοβιογραφικό του μυθιστόρημα Cacciatore di mafiosi , που εκδόθηκε από τον Mondadori .Παλέρμο, 1993. Το αίμα ρέει ελεύθερα στους δρόμους της πόλης καθώς συγκρούονται δύο αντίπαλες μαφίες. Στο μάτι της καταιγίδας: Saverio Barone, ένας νεαρός και φιλόδοξος δικηγόρος έτοιμος να κάνει οτιδήποτε για να αποκαταστήσει την τάξη
Il Cacciatore

Εταιρείες Παραγωγής

Δείτε το στο...

Ηθοποιοί

• Miriam Dalmazio

Total episodes: 28
    • Lorenzo Adorni

Total episodes: 2
    • Claudio Castrogiovanni

Total episodes: 2
Show information in first post provided by The Movie Database
πολυ δυνατη σειρα φενεται!ευχαριστουμε @xaskoiev που ασχοληθηκες...εχεις καποιο νεοτερο για τα επεισοδια?θα τα ανεβασεις οταν την τελειωσεις?

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου, τα επεισόδια θα ανεβαίνουν δυο δυο, ήδη το πρώτο είναι έτοιμο και μένουν μόνο μικρές διορθώσεις συγχρονισμού. Θα χαρώ πολύ μόλις δημοσιευτεί η σειρά να μου πεις τη γνώμη σου.

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου, τα επεισόδια θα ανεβαίνουν δυο δυο, ήδη το πρώτο είναι έτοιμο και μένουν μόνο μικρές διορθώσεις συγχρονισμού. Θα χαρώ πολύ μόλις δημοσιευτεί η σειρά να μου πεις τη γνώμη σου.

Καλημέρα!πολύ ωραία..πιστεύω ότι θα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά!Εδώ θα είμαι να σχολιάσουμε όταν βγουν οι υπότιτλοι και την σειρά και ότι άλλο θέλεις!

Πραγματικά συγγνώμη για τη τόση καθυστέρηση, η σειρά έχει πραγματικά γεγονότα και μεταφράζεται από τα Ιταλικά.
Τα ονόματα και ο ρόλος τους είναι καθοριστικός, δεν θέλω να κάνω τσαπατσουλιες οπότε το ελέγχω ακόμα γιατί κάτι
δεν φαίνεται σωστό στην απόδοση και ο Αγγλικός υπότιτλος που συμβουλεύομαι για να τελειώσω πιο γρήγορα δεν με βοηθάει,
με μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Ελπίζω όταν καταφέρω να τον τελειώσω να αξίζει πραγματικά να το δείτε κι όχι να φαίνεται
πρόχειρο.

Δεν έχεις δώσει δείγματα τσαπατσουλιας, το αντίθετο μάλιστα. Σίγουρα θα είναι καταπληκτικό το αποτέλεσμα.

ΠΩΣ ΜΕ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΕΤΣΙ!
Δες το the immortal με τον Ciro Di Marzio, καλό παιδί άγιο
μέχρι τη Παρασκευή που θα βρεις στο opensubs τον Cacciatore = Κυνηγό.
(Δυο επεισόδια μούρλια).
Αν δεν του αποτριχώσω το μουστάκι που μου έβγαλε τον αδόξαστο. (Κρυο χιουμορ παρτ 1).
Πως το κατάφερα να πάω από τη Ναπολιτάνικη μαφία στη Σικελική όμως.
Άπαιχτη (ναι καλα) είμαι η χελώνα, εε η γυναίκα γιατί ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ. (Κρυο χιουμορ παρτ 2).

Επίσης σας ευχαριστώ όλους που με καταλαβαίνετε και αναγνωρίζεται ότι δεν κάνω
προχειρότητες επειδή είναι εθελοντικό, δεν θα γκρινιάξω για την έλλειψη χρόνου όχι.
Καλά να πάθω που θέλω να τα συνδιάζω όλα μαζί.

Σας ευχαριστώ αγκέν και περιμένω πολλά σχόλια ακόμα.
Είτε να με βρίσετε είτε να πείτε κάτι καλό είτε να μου φέρεται χαρτομάντηλα
γιατί έχω να μεταφράσω, συγχρονίσω, ελέγξω άλλα τόσα επεισόδια.

Μόνο 20 επεισοδιάκια...τρίχες... ( πλάκα κάνω ).

Καλή δύναμη, καλή συνέχεια.

Αγαπητή @xaskoiev ό,τι μπορείς να προσφέρεις κέρδος είναι για όλους μας. Κι αν υπάρχουν κάποιοι που απλώς απαιτούν, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που περιμένουν στωικά αυτό που αφιλοκερδώς, ερασιτεχνικά και εθελοντικά θέλεις να μας προσφέρεις. Το να θες να είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα μόνο credits σου προσθέτει. Για τον χρόνο που χρειάζεσαι, μην ανησυχείς και μη δίνεις σημασία στα σχόλια. Όποτε μπορείς. Και να ξέρεις, εδώ στο φόρουμ, έχεις την αγάπη μας και τον σεβασμό μας.

Ενημέρωση για το δεύτερο επεισόδιο:
ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ ΛΟΓΓΟΙ ΒΟΥΝΑ ΡΑΧΟΥΛΕΣ.

Χρονικά και μεταφραστικά είναι παλούκι.
Αν κάποιος γνωρίζει την Ιταλική γλώσσα επίσης
να στείλει μήνυμα (λατρείας και βοήθειας).
Ευχαριστώ και καλό μήνα σε όλους.

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος