xaskoiev Subs Player Il Cacciatore

Featured
  • 0
  • 0
  • 0
5,00 αστέρι (α)
5.00/5 1 Ψηφοφορίες

Είδος: Δράμα,Αστυνομική

Director: Silvia Ebreul,Marcello Izzo

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Ended

Περίληψη: Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του δικαστή Alfonso Sabella.μέλος της μαφιας του Παλέρμο στις αρχές της δεκαετίας του '90 , αμέσως μετά τις σφαγές του Capaci και μέσω του D'Amelio . Τα γεγονότα προέρχονται από το αυτοβιογραφικό του μυθιστόρημα Cacciatore di mafiosi , που εκδόθηκε από τον Mondadori .Παλέρμο, 1993. Το αίμα ρέει ελεύθερα στους δρόμους της πόλης καθώς συγκρούονται δύο αντίπαλες μαφίες. Στο μάτι της καταιγίδας: Saverio Barone, ένας νεαρός και φιλόδοξος δικηγόρος έτοιμος να κάνει οτιδήποτε για να αποκαταστήσει την τάξη
Il Cacciatore

Εταιρείες Παραγωγής

Δείτε το στο...

Ηθοποιοί

• Miriam Dalmazio

Total episodes: 28
    • Lorenzo Adorni

Total episodes: 2
    • Claudio Castrogiovanni

Total episodes: 2
Θα συνιστούσα υπομονή. Έχετε τόσα άλλα να δείτε. Αλλά αν επιμένετε στην άποψή σας... κοπιάστε. Θεωρώ προσβλητικό το σχόλιό σας για την μεταφράστρια.

Ναι σε ευχαριστώ καλά τα λες, συγγνώμη που μου βγήκαν τα μάτια για να τη μεταφράσω και να τη συγχρονίσω για να βγει το δεύτερο σήμερα, αν καταφέρει άλλος να τη κάνει πολύ ευχαρίστως με γεια του με χαρά του. Σε ευχαριστώ για τη προσβολή και το πόσο εκτιμάς το κόπο μου,

Ευχαριστούμε πολύ για όλον τον χρόνο που έχεις αφιερώσει για να βγει ένα πολύ καλό αποτελέσμα..όπως πάντα!Κάνε αυτό που αγαπάς και σε ευχαριστεί!

Ειλικρινά με έκανε να νιώσω απαίσια,
μετά τη δουλειά μου κάθομαι τρεις ώρες κάθε μέρα και κάνω λεπτοδουλειά.
Οι αγγλικοί υπότιτλοι της σειράς είναι άθλιοι δεν έχουν καν ροή.
Οπότε γίνεται από τα Ιταλικά και χωρίς βοήθεια από κανέναν.
Αυτός νομίζει ότι ένα άτομο με αυτά τα δεδομένα θα του βγάζει
τρία επεισόδια σε 15 μέρες, δεν γίνονται αυτά.

ανέβασα το αρχείο με την αδεια σου και θα πω δημόσια ότι σου είπα και προσωπικά παλιοτερα αλλά δεν το εμπεδωσες τα ενθαρρυντικά σχόλια έχουν σημασία όχι η μπούρδα του καθενος στο διαδίκτυο και τη σειρα δεν την ειδα επιφυλασσομαι. αρκεστηκα στο ευχαριστω που ειπες γιατι σου μαθαμε κατι και επιμένεις να το κάνεις μαγκια σου εμενα με αηδιασε και το εκοψα και μπραβο σου επίσης που στέκεσαι όρθια ξέρεις εσύ γιατί μικρή.

@Midnightlover ειλικρινά λυπάμαι που φεύγεις αηδιασμένη και ελπίζω να αναθεωρήσεις. Αν το κάνεις εμείς εδώ θα είμαστε και θα χαρούμε να σε έχουμε στην παρέα μας. Όσο για εσένα @xaskoiev τα είπαμε και ιδιωτικά. Μη μασάς και κάνε αυτό που αγαπάς. Για τη συγκεκριμένη σειρά θα πω μόνο ότι οι Αγγλικοί υπότιτλοι είναι άθλιοι και για να γίνει απόδοση θα πρέπει κάποιος να γνωρίζει Ιταλικά.

Επειδή σας άρεσε ο Μπαρόνε είπα να μη χελωνιάσω και το επόμενο επεισόδιο Τρίτη απόγευμα το πολύ Τετάρτη πρωί θα είναι έτοιμο. Για όποια απορία, πρόταση για επόμενη Ιταλική σειρά κλπ μη διστάσετε να το πείτε.

Δεν ξέρω ελληνικές, αγγλικές, γαλλικές... ε, δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρω ιταλικές. Αλλά αν είναι να κάνεις κάτι θα προτιμούσα κωμωδία ;)

Πολύ ενδιαφέρον πρόταση ευχαριστώ και είναι crime κατηγορίας το αγαπημένο μου.
Κωμωδία έχω δει μια καλή Ιταλική αλλά είναι πολλά μα πολλά επεισόδια.
Σας ευχαριστώ όλους. Την καλημέρα μου και όπως υποσχέθηκα
το επεισόδιο είναι στο opensubs.

Χίλια ευχαριστώ Αντονίνο το επόμενο επεισόδιο θα προσπαθήσω να σας το έχω παραμονή Χριστουγέννων. Επίσης θα σας πω ότι αν ήταν στο χέρι μου θα προβαλλόταν η σειρά μόνο από Subs Player του forum αλλά δυστυχώς δεν είναι, οι άλλες πηγές να το βρείτε είναι το opensubs απευθείας από μένα και το subs4free που με βοηθάει η Midnightlover να τα ανεβάσω. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που συνεχίζεται και βλέπετε ότι κάνω και με στηρίζεται. Καλή σας μέρα, να περνάτε όμορφα.

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος