Συγχαρητήρια VipSubs

Κατάσταση
Η συζήτηση δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Δεν μπορείς να με υβρίζεις και να θέλεις διάλογο. Απάντησε στην παράθεση, ανέλυσέ μου τους αριθμούς και θα τα πούμε.
Και θα με λασπολογείς και θα συζητάμε; Πώς μπορείς να θέλεις να συζητήσεις με κάποιον Gandalfa όπως τον περιγράφεις και εσύ και ο antonino στα μηνύματα που προηγούνται;
Γιατί το μόνο βέβαιο ότι δεν έχω βάλει ευρώ στην τσέπη μου. Μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο;
Μπορείς να αποδείξεις ότι κάποιοι τα τσεπώνουν στο VipSubs; Ξαναλέω, δεν το γνωρίζω, και αν όντως έχεις αποδείξεις θα με ενδιέφερε.

Για αυτό ήρθες, τελικά. Άσε το, κατάλαβα. Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Εσείς μπορείτε να μας βρίζετε και να ειρωνεύεστε.
Στο καλό και ευχαριστούμε για την επίσκεψη.

Εγώ είμαι εδώ και περιμένω μια απάντηση. Για όσα ειπώθηκαν για μένα και παρέθεσα παραπάνω. Οι υπόλοιποι δεν με ενδιαφέρουν και δεν θα γράψω για λογαριασμό τους. Παράθεσέ μου και το/τα σχόλιό/ά μου που σας βρίζω και σας ειρωνεύομαι για να απολογηθώ.
Το φόρουμ στο VipSubs είναι ελεύθερο, κάνε ένα print-screen και έλα να τα πούμε.

Το θέμα είναι πως εγώ δεν περιμένω τίποτα από εσένα πλέον. Ούτε από τον mafiasubs... Καλά να περάσετε στο γκαλά, φίλτατε (για να μη λες ότι δεν ειρωνεύεσαι).
Σε χαιρετώ και πάλι. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο.

Κατάσταση
Η συζήτηση δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος