Τηλέμαχος Μέλος 10 Μαΐου 2021 #222 Εισαγωγή για αύριο με άλλα 2 bonus από αγαπημένο καλλιτέχνη....διαμαντάκι δίσκος..... Extra Bonus 3........ Russ Ballard - Voices
Εισαγωγή για αύριο με άλλα 2 bonus από αγαπημένο καλλιτέχνη....διαμαντάκι δίσκος..... Extra Bonus 3........ Russ Ballard - Voices
Τηλέμαχος Μέλος 10 Μαΐου 2021 #223 τελευταίο bonus για το αυριανό αγαπημένο/λατρεμένο είδος μουσικής....βραχώδες, λίγο μεταλλικό..... Extra Bonus 4.......Russ Ballard - I can't hear you no more
τελευταίο bonus για το αυριανό αγαπημένο/λατρεμένο είδος μουσικής....βραχώδες, λίγο μεταλλικό..... Extra Bonus 4.......Russ Ballard - I can't hear you no more
Τηλέμαχος Μέλος 11 Μαΐου 2021 #224 Τελευταίο μουσικό ταξίδι το σημερινό και κλείνω με το αγαπημένο μου είδος μουσικής rock και λίγο metal, ειδικότερα συμφωνικό rock και metal, γενικά όμως rock.....Κάποια στιγμή ίσως ανοίξω νέο θέμα με μεμονωμένες επιλογές...... Radiohead - Street Spirit (Fade Out) Συνημμένα hqdefault.jpg 30,6 KB · Προβολές: 114
Τελευταίο μουσικό ταξίδι το σημερινό και κλείνω με το αγαπημένο μου είδος μουσικής rock και λίγο metal, ειδικότερα συμφωνικό rock και metal, γενικά όμως rock.....Κάποια στιγμή ίσως ανοίξω νέο θέμα με μεμονωμένες επιλογές...... Radiohead - Street Spirit (Fade Out)
Τηλέμαχος Μέλος 11 Μαΐου 2021 #226 Creedence Clearwater Revival - Have You Ever Seen The Rain Bonus......
Τηλέμαχος Μέλος 11 Μαΐου 2021 #238 METALWINGS - Crying of the Sun ήχος κλήσης στο κινητό........από την Βουλγαρία το συγκεκριμένο συγκρότημα......
METALWINGS - Crying of the Sun ήχος κλήσης στο κινητό........από την Βουλγαρία το συγκεκριμένο συγκρότημα......
Τηλέμαχος Μέλος 11 Μαΐου 2021 #239 Nightwish - Wish I Had An Angel αγαπημένο οικογενειακό συγκρότημα, ο marco ειδικά αγαπημένος της κόρης μου......
Nightwish - Wish I Had An Angel αγαπημένο οικογενειακό συγκρότημα, ο marco ειδικά αγαπημένος της κόρης μου......