Μουσικά Ταξίδια

Epica – Unchain Utopia​

Στην μετά tarja εποχή η αναζήτηση συμφωνικής rock/metal μουσικής έγινε δύσκολη υπόθεση......παρόλα αυτά όποιος ψάχνει όλο και κάτι μικρά διαμαντάκια βρίσκει .......όπως πριν τους Metalwings....

Bonus......​

Nightwish - End Of An Era (part 1)​

υπάρχουν και τα άλλα part στο youtube για όποιον/α ενδιαφέρεται......

Α ρε Tarja......μας έχεις "κάψει" γμτ.......

Extra Bonus 1​

Led Zeppelin - Whole Lotta Love​

Όταν μαθαίνεις στην επόμενη γενιά πως John Bonham και Jimmy Page σε μια μπάντα.......τι λιγότερο να περιμένεις από μια.....stairway to heaven

• Τέλειο
Αντιδράσεις: trias
Ευχαριστώ όλους όσους με ακολούθησαν και θα με ακολουθήσουν στο μέλλον σ' αυτά τα μουσικά ταξίδια που παρέθεσα. Ευχαριστώ και τους funsubbers για την φιλοξενία τους και ειδικά για την ενότητα "Μουσική - Αφιερώσεις" όπου βρήκα την ευκαιρία να "διαφημίσω" το χόμπι μου και την αγάπη μου για την μουσική. Μουσική και άνθρωπος πάνε χέρι-χέρι και είναι μια σχέση που φτάνει στις απαρχές μας. Μας καθορίζει, μας ηρεμεί, μας εκτονώνει, μας ταξιδεύει, μας ενώνει. Όλοι έχουμε σκληρούς γεμάτους μουσική και σίγουρα ένας διαδικτυακός χώρος δεν είναι ο κατάλληλος να αρχίσουμε να παραθέτουμε τα giga μουσικής που έχουμε.....επιλογές κάνουμε γνωρίζοντας πως έχουμε παραλείψει πάρα πολλά γνωστά κι άγνωστα τραγούδια και μουσικές. Αφήνουμε όμως χώρο και για άλλους να παραθέσουν τις.....παραλείψεις μας, έτσι δημιουργείται ένα σύνολο θεμάτων/αναρτήσεων όπου όλοι έχουν βάλει ένα (δύο-τρία ...χαχαχα) λιθαράκι/α στο θέμα της μουσικής. Απ' αυτήν την μουσικη θεματική ενότητα σας εύχομαι ένα όμορφο καλοκαίρι.....

Extra Bonus 4......τέλος.​

Archive - Again​

Τηλέμαχε, ευχαριστούμε που μας ταξίδεψες με τη μουσική σου. Υπήρξαν μέρες που άκουγα μόνο τις επιλογές σου και πραγματικά το ευχαριστιόμουν. Να είσαι καλά, καλό καλοκαίρι και σε περιμένουμε να μας ταξιδέψεις πάλι... :)

Τηλέμαχε, ευχαριστούμε που μας ταξίδεψες με τη μουσική σου. Υπήρξαν μέρες που άκουγα μόνο τις επιλογές σου και πραγματικά το ευχαριστιόμουν. Να είσαι καλά, καλό καλοκαίρι και σε περιμένουμε να μας ταξιδέψεις πάλι... :)
Σ' ευχαριστώ trias. Όσο κι αν το θέλω, από την μια, να συνεχίσω σε νέα ανάρτηση τα μουσικά ταξίδια, απ' την άλλη, δεν θέλω να μονοπωλήσω την ενότητα "μουσική - αφιερώσεις". Πρόσθεσα ένα λιθαράκι, μαζί με τα δικά σας, ώστε η ενότητα να εμπλουτιστεί. Όλοι έχετε βάλει ωραία τραγούδια, εσύ, antonino, apla, mikemyk, adespoti, jimijimjho, jonatos, ironman, και όλοι γνωρίζουμε πως θα μπορούσαμε να βάλουμε πολλά περισσότερα και γνωστότερα! Ας αφήσουμε όμως χώρο και για άλλους που αγαπούν την μουσική και θέλουν να μοιραστούν αγαπημένα τραγούδια, να εμπλουτίσουν την ενότητα με τις επιλογές τους και να μας......"διορθώσουν".....;) Επίσης να έχεις ένα ωραίο καλοκαίρι....

Μπράβο Τηλέμαχε ! Ωραία θέματα,ψαγμένα,μακριά απο τα tops!Eίναι ωραίο όποιος ξέρει να συνεισφέρει εδώ και εγώ που έχω ασχοληθεί και επαγγελματικά σε καταλαβαίνω!!
το μουσικό ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ !!

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος