The Dropout

FancyNerd92

Μέλος
Καλησπέρα σας,

θα ήθελα όπως πιστεύω και αρκετοί άλλοι να μεταφραστεί το The Dropout της Hulu. Είναι μια σειρά που έχει βγει (και ακόμα βγάζει επεισόδια μου φαίνεται έχει άλλο 1 για να κλείσει η σεζόν) είναι tv mini series και αφορά την υπόθεση με την εταιρεία Theranos της Elizabeth Holmes και την εξαπάτηση που έκανε σε όλους. Ενδιαφέρουσα σειρά από την Hulu.
 
Μεταφράζεται ήδη. Σήμερα θα κυκλοφορήσει το τέταρτο επεισόδιο.

 
@FancyNerd92 καλημέρα. Κατεβάζεις τον subs player από εδώ και το βλέπεις. Τα επεισόδια ενημερώνονται σύμφωνα με το πότε βγάζουμε τον ελληνικό υπότιτλο. Καλή θέαση!
 
@FancyNerd92 καλημέρα. Κατεβάζεις τον subs player από εδώ και το βλέπεις. Τα επεισόδια ενημερώνονται σύμφωνα με το πότε βγάζουμε τον ελληνικό υπότιτλο. Καλή θέαση!
@trias καλημέρα, δεν έχω windows συσκευές, μόνο apple (mac) και επίσης δεν βλέπω ταινίες στον υπολογιστή αλλά έχω Home Theater με Media Server που μέσω αυτού βλέπω στην TV ότι media έχω να δω εγώ και η οικογένεια. Οπότε δεν μπορώ να το δω μέσα από τον Subs Player. Πως μπορώ να κατεβάσω τους υπότιλους γιατί τη σειρά την έχω σε 4Κ. Ευχαριστώ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μεταφράζεται ήδη. Σήμερα θα κυκλοφορήσει το τέταρτο επεισόδιο.

@antonino καλημέρα το είδα αφού έκανα το post στο "δείτε κι αυτά". Έχω μέχρι το 7ο αλλά δεν βρήσκω πουθενά υπότιτλους και εδώ που βρήκα δεν βρίσκω link για κατέβασμα μιας και δεν είμαι των windows αλλά της apple.
 
Χωρίς windows δεν παίζει ο subs player, λυπάμαι. Οι υπότιτλοι κατεβαίνουν, αλλά είναι κωδικοποιημένοι, οπότε παίζουν μόνο με τον subs player. Αυτός είναι ο λόγος, εξάλλου, που δημιουργήθηκε. Οι δικοί μας υπότιτλοι διατίθενται μόνο κωδικοποιημένοι. Ξέρουμε πως περιορίζουμε το κοινό μας, αλλά αυτό είναι. Μέχρι να βρεθούν άνθρωποι για να αναπτυχθεί και σε άλλα λειτουργικά θα ικανοποιεί μόνο αυτούς που έχουν windows. Η μόνη λύση είναι να μεταδίδεις στο οικιακό δίκτυο (εννοείται από υπολογιστή με windows) και να το αναπαράγεις με άλλον player άλλου λειτουργικού σε όποια συσκευή θέλεις(πχ με vlc για android, tvos κλπ).
 
Ποιος ο λόγος να είναι κωδικοποιημένοι ενώ δεν έχετε οικονομικό όφελος από το πρόγραμμα αλλά και ούτε από διαφημίσεις; Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική των "λίγων" σε αυτό που λέμε "ίντερνετ". Παντού οι υπότιτλοι σε όλες τις χώρες και τα fora είναι δωρεάν και υπάρχει η δυνατότητα download, αν θέλετε credits (γιατί μόνο για αυτό τον λόγο μπορώ να φανταστώ ότι το θέλετε) μπορείτε να τα γράψετε στους υπότιτλους σας όπως κάνουν όλοι από πάντα..
 
Ποιος ο λόγος να είναι κωδικοποιημένοι...
Δεν είναι απαραίτητο να μας γνωρίζεις, αγαπητέ φίλε ή αγαπητή φίλη.
Όμως για να μην αναλωνόμαστε συνεχώς σε ατέρμονες συζητήσεις που έχουν γίνει πολλές φορές στο παρελθόν σε παραπέμπω στα θέματα που εξηγούν κάθε απορία σου

Subs Player και ο λόγος ύπαρξής του

Ένας χρόνος με τον Subs Player...

Σημαντική Ανακοίνωση
 
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος