ολα αυτα τα σαιτ με τα subz και τα παραγωγα με μπουρδουκλωνουν δεν θυμαμαι ποιο ηταν το καθενα.. ξερω μονο σαν Νωντας κ ομαδες του ειχαν προσφερει στον χωρο του διαμοιρασμου.
Όπως και πολλα παιδια που ήταν σε κομμάτι ταινιών κ εχουν σταματησει, τους ξεχνας; οχι βεβαια η απουσια τους δεν μπορει να αναπληρωθεί...
εξού κ πολλες ταινιες αμεταφραστες
η σειρα οσο ευκολη κι αν νομίζει ο θεατης οτι ειναι, ειναι πολυ πιο δυσκολη απο μια ταινια, κάνοντας με Vips εχω μια καλυτερη εικονα πλέον, ασχετως με το αψογο srt που θα βγαλουν εξω υπαρχουν μερες συγκεκριμενες που βγανουν και πρεπει να εισαι σε αναμονη να την βγάλεις, σε ενα παρτ 120 γραμμων προσωπικα μπορει να κανω και 2 ωρες χωρις προγραμμα, αν μπει σε προγραμμα θα δεις το ουρανιο τοξο μαζεμενο ισως και σε αλλες αποχρωσεις που δεν γνώριζες συν τα διαμαντακια μου που θα εχει μεσα, που αυτα θα τα παρει η Μυρτω και θα τα σωσει ή Λιτσααρβ η Τονια ή Αντζελινα η ο Μαγος κλπ κλπ και επί την ευκαιρια αν κ δεν θα το δουν τους ευχαριστω.
Πως μετα να μην παρατανε αλλα παιδια σειρες που ξεκινάνε οταν βλέπουν τι παλουκι ειναι; εκει θελω να καταληξω...
Και τωρα που σφιγγουν οι κwλοι; αν αλλαξει-ξε νομοθεσια και επηρεαζει και srt εγω ταινια δεν κάνω οσο κι αν το λαχταρω. Να διακινδυνεψω την οικογενεια μου για έναν κάλο; Ας την δουν με αγγλικους.. το πολυ πολυ θα μεταφραζουμε και θα τα πασαρουμε ο ενας στον αλλον :Ρ Αλλαζουν τα πραγματα ολο και περισσότερο θα μενουν αμεταφραστα.. γιατι η πειρατεια ξεφυγε πολυ...
Δεν εχει σημασια αν κάποιος που κανει μια μεταφραση το κανει αφιλοκερδως και το διαμοιραζει σε ενα υποτιτλαδικο ο καθενας που το παιρνει μετα τι κάνει καιει την νομοθεσια όμως και θα μας παρει μπάλα ολους. Μακαρι να διαψευστω.