D
Deleted member 164
Μη εγγεγραμμένος
Εννοείται πως δεν βγάζω στην απ' έξω και τις όποιες κόντρες υπήρξαν κατά καιρούς μεταξύ των σάιτ. Προφανώς και όταν βλέπεις προστριβές μεταξύ κοινοτήτων ως νέος, δεν ευνοεί και πολύ μετά το να μείνεις σε μια απ' αυτές τις κοινότητες. Προσωπικά εγώ ουδέποτε ήμουν αρνητικός με το να συνεργαστώ με άλλες ομάδες εκτός xsubs για να παράξω κοινό έργο και το είχα κάνει (είτε σε επίπεδο ταινιών που δεν ανέβηκαν ποτέ π.χ. στο xsubs), είτε σε επίπεδο σειρών (π.χ. γίνεται και τώρα στο subzworld, με το οποίο δεν υπάρχει καμία ένωση, απλά τα βρίσκουμε, έχουμε κοινούς κανόνες μετάφρασης και επιμέλειες με κάποια άτομα, κι οπότε και συνεργαζόμαστε). Κοινώς, πραγματικά, τουλάχιστον από μέρους μου ποτέ δεν υπήρξε κακή διάθεση συνεργασίας (πέραν απ' την κοινότητα του kexag) και συνεχίζει να μην υπάρχει. Υπάρχουν σειρές που θα ήθελα πολύ να πιάσω και δεν τις έπιασα επειδή μεταφράζονταν για καιρό από άλλους "συναδέλφους" και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό και το έβρισκα ανούσιο να το πιάσω μετά από δύο χρόνια. Άλλου παπά ευαγγέλιο η διπλομετάφραση που συμβαίνει με την πρεμιέρα της σειράς, π.χ. Game of Thrones ενδεικτικά. Τον υποτιτλισμό τον αντιμετωπίζω ως ένα χόμπι μου μεταξύ διάφορων άλλων, το οποίο το λατρεύω, και όπως με κάθε χόμπι πάντα μ' αρέσει να γνωρίζω και άλλους παρόμοιους χομπίστες, και αν ναι, να συμπράξω και μαζί τους σε κάποια πράγματα.
Απλώς από ένα σημείο και μετά, κάποιες κόντρες και αντιπάθιες δεν μπορούν να σβηστούν (βλ. πρώτη παράγραφος, πρώτου μου post).
Διευκρίνιση: Η παράγραφος περί kexag και .xyz ήταν καθαρά μια δική μου εμπειρία απ' την όποια αλληλεπίδραση είχαμε ανά τα χρόνια, πάνω στην οποία βάσισα μια καθαρά προσωπική γνώμη.
Απλώς από ένα σημείο και μετά, κάποιες κόντρες και αντιπάθιες δεν μπορούν να σβηστούν (βλ. πρώτη παράγραφος, πρώτου μου post).
Διευκρίνιση: Η παράγραφος περί kexag και .xyz ήταν καθαρά μια δική μου εμπειρία απ' την όποια αλληλεπίδραση είχαμε ανά τα χρόνια, πάνω στην οποία βάσισα μια καθαρά προσωπική γνώμη.