Κωδικοποιημένα αρχεία υποτίτλων

Όλοι αυτοί όμως είδαν και την σελίδα...και μπήκαν να βρίσουν και να κάνουν υποδείξεις....κανείς ένα ευχαριστώ...σε κάτι που διατίθεται δωρεάν.
Αυτο ειναι αλλη ιστορια. Και αχαριστια. Αλλα παντου και παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα θελουν να μειωσουν την οποια προσπαθεια.

Πιστεύω ότι είναι η σωστή κατεύθυνση για αυτό παίρνω το μέρος τους.
Να παρεις, αλλα να εχετε χωρο και για διαφορετικες αποψεις χωρις να γινεστε επιθετικοι με οσους δεν την βρισκουν την λυση αυτη καθ'ολα συμφωνη

Δεν την βρίσκουν σύμφωνη ούτε οι υπόλοιπες ομάδες υποτιτλισμού. Εγώ την βρίσκω σωστή γιατί έχω βαρεθεί να μου σβήνουν τα κρεντις.

ωρις να γινεστε επιθετικοι με οσους δεν την βρισκουν την λυση αυτη καθ'ολα συμφωνη
Δεν σου επιτέθηκε κανείς. Δεν μας εξήγησες, όμως, γιατί δεν είσαι σύμφωνος παρά τα όσα σου είπαμε; Και στην τελική πού ακριβώς διαφωνείς; Και μη μου πεις περί ελεύθερης διακίνησης και τέτοια, γιατί και αυτό που κάνουμε δεν είναι «παντρεμένο», ελεύθερο είναι. Ούτε να μου πεις πως ξεβολεύτηκες. Είδες πως σε αντιμετώπισα. Πήρα στα σοβαρά όσα είπες, ως μομφή και μόνο, και σου απάντησα με σοβαρότητα.

Δεν την βρίσκουν σύμφωνη ούτε οι υπόλοιπες ομάδες υποτιτλισμού. Εγώ την βρίσκω σωστή γιατί έχω βαρεθεί να μου σβήνουν τα κρεντις.
Γιατι δεν τα βαζετε με την μορφη του υδατογραφηματος στην αρχη και στο τελος?? Υπαρχουν απειροι τροποι χωρις να χαλασουν την αισθητικη του περιεχομενου? Και φυσικα δεν εννοω πανω στο βιντεο, αλλα υπαρχει τροπος να μπαινει αυτοματα στο βιντεο απο τη στιγμη που αυτος που θα επιλεξει να κατεβασει τον χι ψι υποτιτλο να δημιουργει αυτοματα subroutine στο ιδιο το βιντεο

Δεν σου επιτέθηκε κανείς. Δεν μας εξήγησες, όμως, γιατί δεν είσαι σύμφωνος παρά τα όσα σου είπαμε; Και στην τελική πού ακριβώς διαφωνείς; Και μη μου πεις περί ελεύθερης διακίνησης και τέτοια, γιατί και αυτό που κάνουμε δεν είναι «παντρεμένο», ελεύθερο είναι. Ούτε να μου πεις πως ξεβολεύτηκες. Είδες πως σε αντιμετώπισα. Πήρα στα σοβαρά όσα είπες, ως μομφή και μόνο, και σου απάντησα με σοβαρότητα.
Γιατι δεν εξυπηρετει αυτος ο τροπος ολες τις χρησεις και τις συσκευες προβολης. Με το διαταυτα συμφωνω. Οχι με τον τροπο.

Δεν έχω τις γνώσεις, κανε μια πρόταση και αν τα παιδιά την βρούνε λειτουργική ας αποφασίσουν.

Με το διαταυτα συμφωνω. Οχι με τον τροπο
Άρα συμφωνούμε. Εξήγησα πως είναι σε πειραματικό στάδιο η όλη προσπάθεια. Πρέπει να υπάρξουν κι άλλοι για να αναπτυχθεί το πρότζεκτ, να ικανοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερους, αλλά έπρεπε να γίνει μια αρχή. Δεν συμφωνείς; Πώς αλλιώς θα μπορέσουμε να πείσουμε ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος αν δεν τον παρουσιάσουμε; Και κάτι τελευταίο, δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία, ήδη καταγράφηκε μέσω οθόνης σε real time το 1ο επεισόδιο του Roswell από γνωστό τορεντάδικο. Σίγουρα, θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Ας κάνουν και κάτι τα παιδιά. Ας μας βλέπουν, τουλάχιστον, θέλουν δεν θέλουν. Κι ας αφιερώνουν τον χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρωθεί ολόκληρο το επεισόδιο. Ως τώρα η δουλειά μας τους απασχολούσε δευτερόλεπτα. Βέβαια, κι αυτό μπορούμε να το κόψουμε, αλλά μετά θα φωνάζετε παραπάνω.

Άρα συμφωνούμε. Εξήγησα πως είναι σε πειραματικό στάδιο η όλη προσπάθεια. Πρέπει να υπάρξουν κι άλλοι για να αναπτυχθεί το πρότζεκτ, να ικανοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερους, αλλά έπρεπε να γίνει μια αρχή. Δεν συμφωνείς; Πώς αλλιώς θα μπορέσουμε να πείσουμε ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος αν δεν τον παρουσιάσουμε; Και κάτι τελευταίο, δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία, ήδη καταγράφηκε μέσω οθόνης σε real time το 1ο επεισόδιο του Roswell από γνωστό τορεντάδικο. Σίγουρα, θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Ας κάνουν και κάτι τα παιδιά. Ας μας βλέπουν, τουλάχιστον, θέλουν δεν θέλουν. Κι ας αφιερώνουν τον χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρωθεί ολόκληρο το επεισόδιο. Ως τώρα η δουλειά μας τους απασχολούσε δευτερόλεπτα. Βέβαια, κι αυτό μπορούμε να το κόψουμε, αλλά μετά θα φωνάζετε παραπάνω.
Ερωτηση.... γιατι δεν δημιουργειτε εναν χωρο κλειστο(τυπου τρακερ) ωστε αφενως να ειναι ελεγχομενο καπως, κι αφετερου αυτοι που θα τα κατεβαζουν να εχουν ολο το πακετο. Μιλαω για ενσωματομενους στο βιντεο υποτιτλους. Ναι ξερω, θελει χρονο, κτλ κτλ. αλλα ετσι τουλαχιστον οι δικες σας δουλεις απο τις δικες σας τις ομαδες θα εναι ελεγχομενες. Κι ασε τους αλλους να κανουν google translate.

Είναι κάτι εκτός του χώρου και της κοινότητας που εκπροσωπούμε. Δεν θέλουμε να μπούμε σε τέτοια μονοπάτια.
Τοτε ο μονος τροπος ειναι αυτος που ειπα στο φιλο Piko Apiko. Απλα αυτο που ξερω με σιγουρια ειναι πως η εφαρμογη που το κανει επειδη συγκαταλέγεται στις Non Linear εφαρμογες και ειναι επαγγελματικη, δεν την βρισκεις ελευθερα και πρεπει να αγοραστει.
Αλλα ξερω οτι το κανει.

Καταλαβαίνω ότι η υποκλοπή της δουλειάς κάποιων είναι ότι χειρότερο αλλά εγώ προσπάθησα με το player που δίνετε αλλά είναι μόνο για υπολογιστές. Εγώ που μεταφέρω τις ταινίες και τις σειρές με δίσκο σε οικιακό media player δεν έχω δυνατότητα να τις δώ με τους υπότιτλους. Οπότε είμαι αναγκασμένος να σταματήσω να βλέπω τις σειρές που μου αρέσουν. 'Αν έχε τε κάποια λύση ευχαρίστως να την ακούσω. Πάντως ευχαριστώ για όλες τις σειρές που μου προσφέρατε στο παρελθόν, η δουλειά σας είναι υποδειγματική.

@johnvla67 όσον αφορά το Roswell, New Mexico οι υπότιτλοι θα ανέβουν και μη κωδικοποιημένοι. Πιθανόν να ξεκινήσουν από την άλλη εβδομάδα. Αυτό, όμως, είναι θέμα επιμελητή.

Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση. Είπατε ότι οι κωδικοποιοιημένοι υπότιτλοι θα παίζουν μέσω υπολογιστή. Άρα όσοι βλέπουν μέσω τηλεόρασης ή εξωτερικού media player δεν θα μπορούν?

P.S. Βλέπω ότι το ρώτησε και ο φίλος johnvla67 οπότε συγνώμη για την επανάληψη.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος