@triastati Μπράβο που μας βάζεις όλους τους uploaders στο ίδιο τσουβάλι, λες και δεν κρύβεται κάποιος άνθρωπος πίσω από κάθε προφίλ με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και τις δικές του πράξεις! Λες και όλοι εσείς οι μεταφραστές είστε ίδιοι ή τα βρίσκετε πάντα μεταξύ σας ή δεν έχετε μαλώσει ποτέ ή δεν έχετε χωριστεί ποτέ σε "αντίπαλες" ομάδες!
Θα μιλήσω λοιπόν ως Μαρία και θα πω ότι δε φοβάμαι μη χάσω το χαρτζιλίκι μου... εξάλλου δε ζω από αυτό και είναι και ανάξιο λόγου. Ευτυχώς έχω σταθερή δουλειά με σταθερό μισθό! Το σάιτ όμως που ανεβάζω και στο οποίο είμαι διαχειρίστρια, είναι η "άλλη ζωή" μου, το χόμπι μου, εκεί περνάω τις ελεύθερες ώρες μου! Εκεί στο σάιτ λοιπόν, πάντα υπερασπίζομαι τη δουλειά σας και πάντα σας υποστηρίζω όσο μπορώ! Και υπάρχουν υποτιτλιστές που γνωρίζουν το πώς κινούμαι ως magianna και ευτυχώς χαίρω της εκτίμησής τους...
Κάποιοι από εσάς με κάνετε να πιστεύω ότι τελικά αυτό είναι το μεγάλο σας πρόβλημα... Ότι κάποιοι κερδίζουν από τη δουλειά σας κι εσείς όχι. Και δε λέω ότι δεν θα έπρεπε κάτι να κερδίζετε, κάθε άλλο... εξάλλου το είπα από την αρχή! Αλλά αν δεν σας νοιάζει αυτό και αφού παράγετε και θέλετε να προσφέρετε στον κόσμο, είναι τόσο κακό που η δουλειά σας αναπαράγεται από εμάς;
@triastati Αν δεν υπήρχαν ελεύθεροι οι αγγλικοί υπότιτλοι στο διαδίκτυο, αν δεν είχες πρόσβαση σ' αυτούς, πόσους υπότιτλους θα μπορούσες να κάνεις εξ ακοής;
@antonino Ναι, έχεις δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις με τους υπότιτλους που παράγεις... Φαντάζομαι όμως ότι θέλεις να τους προσφέρεις στον κόσμο, σε όλο τον κόσμο! Κι αν δε θέλεις να το κάνεις αυτό δωρεάν, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς κάποιον τρόπο να γίνει επί πληρωμής, δε νομίζω να είχε κανείς αντίρρηση!
Και για να μην μακρηγορώ... Ούτε αγαθοεργία είπα ότι κάνω, ούτε το σταυρό του κόσμου κουβαλάω! Κάνω κάτι επειδή το γουστάρω... το έκανα όταν ακόμα έπρεπε να πληρώνω συνδρομή για να ανεβάζω μεγάλο όγκο αρχείων, τότε που δεν υπήρχαν τα διαφημιστικά στους πλέιερς!
Είναι δικαίωμά σας να κάνετε ότι θεωρείτε εσείς σωστό με τη δουλειά σας... Ακόμα και να τη στερήσετε από τον πολύ κόσμο...
Καλή συνέχεια σε όλους σας!