Subs Player - Απορίες και συζήτηση

Καλημέρα, εγκατέστησα τον player και το update (2 φορές) αλλά μου βγάζει το παρακάτω error "Λάθος στο αρχείο προέλευσης. String was not recognized as a valid DateTime." με αποτέλεσμα να μην φορτώνει κανένα βίντεο και κανένα υπότιτλο εκτος απο το It's A Wonderful Life. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τι φτιάξω;

Καλημέρα, εγκατέστησα τον player και το update (2 φορές) αλλά μου βγάζει το παρακάτω error "Λάθος στο αρχείο προέλευσης. String was not recognized as a valid DateTime." με αποτέλεσμα να μην φορτώνει κανένα βίντεο και κανένα υπότιτλο εκτος απο το It's A Wonderful Life. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τι φτιάξω;
Το θέμα λύθηκε.

Τότε, απλά συνδέεις με hdmi τηλεόραση με υπολογιστή και βλέπεις ό,τι θέλεις στην τηλεόραση. Δεν χρειάζεται να είναι smart. Κι εγώ έτσι βλέπω στην τηλεόραση. Ο player το υποστηρίζει.
Για να το κανω αυτο πρεπει να δουλεψει ο player .Δο κιμασα υα παντα αλλα δεν δουλευει μου βγαζει δεν υπαρχει συνδεση παρ ολο που ρυθμισα τον defenter kai firewall.

Φίλε μου το μόνο σίγουρο είναι πως ο player δεν έχει επικοινωνία με το internet. Δεν μπορώ να ξέρω από πού τον κόβεις για να βοηθήσω.

Στην έκδοση 2.0.2.5 θα βρείτε μια αρκετά ενδιαφέρουσα λειτουργία για τη μουσική σας. Τελευταία όλο και περισσότερα mp3 κυκλοφορούν με ενσωματωμένους τους στίχους. Πλέον, καθώς ακούτε το mp3 μπορείτε να διαβάζετε και τους στίχους του τραγουδιού από την οθόνη του player. Αν θέλετε να περάσετε μόνοι σας στίχους σε ένα mp3, μπορείτε από τη λίστα αναπαραγωγής, δεξί κλικ στο αρχείο, επιλογή πληροφορίες και εισαγάγετε τους στίχους.
Χωρίς τίτλο.jpg

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: stelyk
Καλησπερα, προσπαθω χωρις επιτυχια να τρεξω τον player. Εχει εγκατασταθει κανονικα, ανοιγει, αλλα δεν παιζει ουτε αρχειο μου βιντεο, ουτε κατι απο subs player explorer.

Συνημμένα

• Screenshot 2021-02-02 211527.jpg
    Screenshot 2021-02-02 211527.jpg
    32,8 KB · Προβολές: 198
  • Screenshot 2021-02-02 211612.jpg
    Screenshot 2021-02-02 211612.jpg
    87,6 KB · Προβολές: 187
Μου ήρθε ένα μήνυμα με δύο θεματάκια τα οποία βρήκα ενδιαφέροντα.
Το πρώτο αφορούσε το ότι είναι σπαστικό να εμφανίζεται η μπάρα σε πλήρη οθόνη κάθε φορά που κουνάς το ποντίκι ή πατάς πλήκτρο στο πληκτρολόγιο. Έτσι, έδωσα επιλογή για πλήρη απόκρυψη της μπάρας για όποιον θέλει.
Το δεύτερο αφορούσε τη χρησιμοποίηση πλήκτρων για κάποιες λειτουργίες. Έτσι, έκανα μια κάποια διαχείριση με το spacebar για play/pause, ctrl+enter για είσοδο/έξοδο σε πλήρη οθόνη, τα βελάκια δεξί/αριστερό για +/- 10 δευτερόλεπτα και φυσικά παρέμεινε το esc για έξοδο από πλήρη οθόνη.
Δεν ξέρω αν θέλει κανείς κάτι άλλο. Κάτι που τον προβληματίζει και θέλει να είναι διαφορετικό ή κάτι που λείπει και το βρίσκει χρήσιμο.
Για να μην βγάζω κάθε λίγο και λιγάκι αναβαθμίσεις, αν θέλετε γράψτε μου τι άλλο θα θέλατε να κάνει ο player.
Θα περιμένω ως την άλλη Δευτέρα πριν βγάλω νέα αναβάθμιση με τα παραπάνω στοιχεία και ό,τι άλλο ζητηθεί.

καλημέρα και συγχαρητήρια γιατί την πολύ ωραία και χρήσιμη εφαρμογή σου..
αλλά έχω ένα προβληματάκι...
απο χτες προσπαθώ να δω το νέο επεισόδιο από roswell αλλά μου βγάζει ότι το βιντεο δεν φόρτωσε και να προσπαθήσω ξανά.
μόνο 1 φορά κατάφερε να μου το παίξει μέχρι κ τα 20 λεπτα του επεισοδίου,
και άλλη μια φορά πριν λίγο που προσπάθησα να το πάω με τα βελάκια να φτάσει μέχρι το σημείο που είχα δει
για να συνεχίσω να βλέπω το υπόλοιπο σταμάτησε να παίζει και πάγωσε με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να το κλείσω
εντελώς και να το ξανά ανοίξω και από τότε παλεύω να το κάνω να παίξει... :(

ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό? υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω διαφορετικό ώστε να παίξει το επεισόδιο?

ευχαριστώ

Καλημέρα, Lobby. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχεις δίκιο, κι εγώ τώρα που το προσπάθησα, άργησε να φορτώσει. Έπαιξε, βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν κολλήσει στο εικοσάλεπτο, όπως γράφεις. Να ξέρεις, δεν είναι θέμα subs player. Ίσα - ίσα που ο Player προσπαθεί να αποκαταστήσει διαρκώς το λινκ. Είναι θέμα του σέρβερ που βρίσκεται το βίντεο. Τα κάνει κάτι τέτοια τον τελευταίο καιρό. Τη συγκεκριμένη σειρά την επιμελείται άλλος, αλλά θα κοιτάξω να βρω λύση μέσα στην ημέρα. Προς θεού, δεν θέλουμε να ταλαιπωρείται κανείς. Εναλλακτικά, κατέβασε τον υπότιτλο από εδώ και βρες κάπου αλλού το βίντεο για το δεις offline.

Καλημέρα, Lobby. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχεις δίκιο, κι εγώ τώρα που το προσπάθησα, άργησε να φορτώσει. Έπαιξε, βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν κολλήσει στο εικοσάλεπτο, όπως γράφεις. Να ξέρεις, δεν είναι θέμα subs player. Ίσα - ίσα που ο Player προσπαθεί να αποκαταστήσει διαρκώς το λινκ. Είναι θέμα του σέρβερ που βρίσκεται το βίντεο. Τα κάνει κάτι τέτοια τον τελευταίο καιρό. Τη συγκεκριμένη σειρά την επιμελείται άλλος, αλλά θα κοιτάξω να βρω λύση μέσα στην ημέρα. Προς θεού, δεν θέλουμε να ταλαιπωρείται κανείς. Εναλλακτικά, κατέβασε τον υπότιτλο από εδώ και βρες κάπου αλλού το βίντεο για το δεις offline.
τώρα μου κόλλησε στα 33 λεπτά :D
σε ευχαριστώ θα κατεβάσω τους υπότιτλους για να καταφέρω να δω το επεισόδιο
και ελπίζω να βρεθεί μια λύση για τα επόμενα επεισόδια.. :)
και πάλι σε ευχαριστώ για την εκπληκτική δουλειά σου και για την άμεση απάντηση σου

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Τους κωδικοποιημένους υπότιτλους θα μπορείτε να τους κατεβάζετε και μεμονωμένα πατώντας το συννεφάκι (Δείτε εικόνα)

Screenshot 2021-08-29 134139.jpg

Έτσι στην περίπτωση που κάποια link δεν παίζουν (για οποιονδήποτε λόγο) θα μπορείτε να δείτε το επεισόδιο εκτός σύνδεσης.
Μοναδική προϋπόθεση για να γίνει η αποκωδικοποίηση είναι η αναπαραγωγή να γίνει μέσα από τον Subs Player.

Τους κωδικοποιημένους υπότιτλους θα μπορείτε να τους κατεβάζετε και μεμονωμένα πατώντας το συννεφάκι (Δείτε εικόνα)

Προβολή συνημμένου 3374

Έτσι στην περίπτωση που κάποια link δεν παίζουν (για οποιονδήποτε λόγο) θα μπορείτε να δείτε το επεισόδιο εκτός σύνδεσης.
Μοναδική προϋπόθεση για να γίνει η αποκωδικοποίηση είναι η αναπαραγωγή να γίνει μέσα από τον Subs Player.
δεν το ήξερα αυτό.. ευχαριστώ πολύ

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος