Subs Player - Απορίες και συζήτηση

Και αν νομίζεις ότι είμαι ο μόνος που δεν του δουλευει σωστά απλά τσέκαρε το τοπικ με τα προβλήματα του προγράμματος που έχουν φτιάξει σε αυτό το φόρουμ.
Όλα τα προβλήματα που γράφηκαν έχουν λυθεί, όπως θα λυθεί και το δικό σου.
Και επειδή μυρίζομαι ότι δεν είναι πρόβλημα (βλέπουν εκατοντάδες PC χωρίς θέμα), μην τον χρησιμοποιείς αδελφέ, δες με άλλον.
Καλημέρα.

Τρομερό support.
Δεν μπορώ να λύσω το πρόβλημα προτείνω να μην χρησιμοποιεί το subs player και απλά να πάει αλλού.

Και όχι δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα που έχει το εν λόγο player.

Το support για ένα δωρεάν προϊόν είναι τρομερό. Αλλά στην περίπτωσή σου, μάλλον δεν τίθεται θέμα support. Δεν αγόρασες κάτι που δεν δουλεύει και χρειάζεσαι υποστήριξη.
Από τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι μάλλον δεν έχεις υπότιτλους όπως τους θέλεις και αυτό είναι το πρόβλημα.
Αν πράγματι είναι θέμα player θα λυθεί, να είσαι σίγουρος.
Καλημέρα και πάλι.

Ότι να 'ναι όμως.
Εσύ κατάλαβες ότι θέλεις κάτι που ποτέ εγώ δεν είπα.
Είπα απλά ότι το subs player απλά ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ όπως θα έπρεπε και όπως ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ όλα τα άλλα που λες είναι δικά σου λόγια όχι δικά μου.
Και τα λες επειδή απλά έκανα μια ερώτηση στο τσατ(Κάτι που απ' ότι φαίνεται απαγορεύεται να κάνουμε).

Όλα τα προβλήματα που γράφηκαν έχουν λυθεί, όπως θα λυθεί και το δικό σου.
Και επειδή μυρίζομαι ότι δεν είναι πρόβλημα (βλέπουν εκατοντάδες PC χωρίς θέμα), μην τον χρησιμοποιείς αδελφέ, δες με άλλον.
Καλημέρα.
Και αυτό που προτείνεις δες με άλλον δεν μπορώ να το κάνω γιατί πολύ απλά οι υπότιτλοι της σειράς roswell season 3 που έχετε φτιάξει παίζουν μόνο με αυτόν τον player κάτι που εννοείτε το ξέρεις και άπλα με ειρωνεύεσαι.
Μπράβο πολύ σωστοί τρόποι & support.

Καλημέρα, σε όλους. Πάμε πάλι για να καταλάβεις. Αν και μου δίνεις την εντύπωση πως καταλαβαίνεις...
Ανεβάζω τη φώτο που ανέβασες ΕΣΥ! Σου επισημαίνω 2 περιοχές. Στη μία δείχνει πως ο explorer έχει φορτώσει το περιεχόμενό του και στη δεύτερη δείχνει κείμενο που φορτώνει από το ίντερνετ. Και σου το απέδειξα. Σήμερα, ακόμη σε χαιρετάει, Γρηγόρη. Δλδ, άλλαξε το κείμενο δυναμικά. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει αν δεν βλέπει ίντερνετ;
image.jpg

Μετά από αυτά αν επιμένεις πως δεν βλέπει στο ιντερνέτ, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
Σου έγραψε ο antonino να κατεβάσεις τον υπότιτλο από το subscene και να το δεις offline, ακριβώς όπως το κάνεις με το bs player, το vlc, το mpc... Δεν θέλεις. Επιμένεις να θες να δεις με άλλον player. Είναι θέμα support αυτό;
Και επειδή το έθιξες, με τους περισσότερους τα λύσαμε τα θέματα που είχαν, στον βαθμό που έφταιγε ο player. Βοήθησα και εκεί που έφταιγε το μηχάνημά τους και τα λύσαμε κι εκεί, αλλά ήταν συνεργάσιμοι και όχι κολλημένοι να βγάλουν σκάρτη την εφαρμογή.
Λοιπόν, η εφαρμογή βλέπει ίντερνετ και σε εσένα. Δεν φορτώνει η εικόνα που οφείλεται στο σύστημά σου. Δες το framework 4.8. ξαναπέρνα το αν είναι απαραίτητο.
Για τις άλλες εφαρμογές που λες ότι δεν κολλάνε και τέτοιες μπούρδες, δεν έχουν δυναμικό explorer με δικό του περιεχόμενο.
Κατά τα άλλα, επιμένω πως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή. Δεν στο επιβάλλει κανείς. Απλώς δεν θα δεις roswell, όπως δεν βλέπεις και τόσες άλλες σειρές που βρίσκονται σε πλατφόρμες που χρειάζεται να πληρώσεις.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: alienX
καλησπέρα σας.

μόλις κατέβασα και γω τον player και το δοκιμάζω.
έχω το εξής μικρό πρόβλημα. στην πλήρη οθόνη όταν εμφανίζω την μπάρα η επιλογή χρονική μετατόπιση υποτίτλου καλύπτει τα κουμπιά που υπάρχουν μετά το play (το επόμενο και το μεταπήδηση εμπρός δηλαδή).
μπορώ να το διορθώσω με κάποιο τρόπο;

σας βάζω κι ένα snapshot.
ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την τόσο καλή προσπάθεια!

Συνημμένα

• 1638647124279.png
    1638647124279.png
    1,7 MB · Προβολές: 123
Καλησπέρα.
Μόλις εχθές λύσαμε το θέμα αυτό με ένα μέλος. Μπορείτε να κατεβάσετε την αναβάθμιση από εδώ επιλέγοντας update (όχι το install).
καλές θεάσεις.

Καλησπέρα.
Ήθελα εδώ και καιρό να κατεβάσω τον Player για να δω κάποια από τις σειρές σας, αλλά δεν έβρισκα χρόνο.
Σήμερα λοιπόν βρήκα την ευκαιρία. Κατέβηκε μια χαρά, το Avast δεν βρήκε ότι ήταν ιός ή κάτι τέτοιο.
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής.
Ψάχνω στον player τη σειρά Το οικοτροφείο: Λας Κούμπρες, αλλά δεν μπορώ να τη βρω.
Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Μήπως κάνω κάτι λάθος.

Καλησπέρα. The boarding school Las Coumbres (2021). Έτσι θα το βρεις. Το θεωρήσαμε πιο σωστό να το βάλουμε με τον Αγγλικό τίτλο. Χαίρομαι που βρήκες τον player ενδιαφέρον. :)

Καλησπέρα. The boarding school Las Coumbres (2021). Έτσι θα το βρεις. Το θεωρήσαμε πιο σωστό να το βάλουμε με τον Αγγλικό τίτλο. Χαίρομαι που βρήκες τον player ενδιαφέρον. :)
Μάλλον θα φταίει ο αστιγματισμός μου που δεν μπορούσα να το βρω. :LOL:
Ευχαριστώ πολύ!

Υ.γ: Πάντως δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια ρύθμιση είτε στο Avast, είτε στα Windows 10 για να παίξει ο player.
Μόλις έγινε εγκατάσταση, έπαιζε κανονικά.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Υ.γ: Πάντως δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια ρύθμιση είτε στο Avast, είτε στα Windows 10 για να παίξει ο player.
Μόλις έγινε εγκατάσταση, έπαιζε κανονικά.
Βαρέθηκαν οι καλοθελητές να κάνουν αναφορές, για αυτό... χαχαχα
Είναι δυνατόν να φτιάχναμε κάτι επιβλαβές; Δεν είμαστε χάκερς, υποτιτλιστές είμαστε.
Όμως, η αλήθεια είναι πως μας κούρασε να εξηγούμε στην κάθε google, microsoft κλπ ότι δεν είμαστε ελέφαντες.

Ξέρω ότι οι συνεχόμενες αναβαθμίσεις κουράζουν, αλλά αυτή η τελευταία (2.0.6.5) ήταν πραγματικά απαραίτητη. Λύθηκαν προβλήματα που είχαν κάποιοι χρήστες για μήνες. Πρόθεσή μας είναι να κάνουμε το καλύτερο και να μη σας ταλαιπωρούμε. Αν δεν υπάρξει κάτι αναπάντεχα άσχημο, θα μαζεύω όσα θέλετε να διορθώσουμε και θα τα κάνω μαζικά μέσα στο καλοκαίρι (όσα μπορώ, μην παρεξηγηθώ. Ερασιτέχνης είμαι, δεν ξέρω τα πάντα).

Τελευταία επεξεργασία:
Ερασιτέχνης είμαι, δεν ξέρω τα πάντα
Μου θύμισες το επόμενο.
Κάποιες φορές οι ερασιτέχνες βγάζουν διαμάντια.
https://fansubbers.gr/threads/394/

Ευχαριστούμε πολύ για όσα έχεις πετύχει. Κόντρα σε πολλές κατηγορίες, έχεις προσφέρει ένα πολύτιμο εργαλείο για να διαφυλαχτεί ο κόπος μας.

Καλημέρα σε όλους.Κατά την νέα αναβάθμιση στήν εκκίνηση του Subs Player έχω την ειδοποίηση Not internet connection.Αφού πατήσω ΟΚ όλα λειτουργούν κανονικά (και ο Subs Explorer). Trias έχε το κατα νού μήπως το διορθώσεις στην επόμενη αναβάθμιση.:confused:

Συνημμένα

• No internet connection .jpg
    No internet connection .jpg
    86,5 KB · Προβολές: 103
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Καλημέρα. Έχει αλλάξει εντελώς η αρχιτεκτονική και η λογική σύνδεσης στο ίντερνετ, για λόγους καλύτερης διαχείρισης. Λογικό το βρίσκω να υπάρχουν στην αρχή τέτοια θεματάκια. Τώρα που το έθιξες θα το προσέξω και θα το ελέγξω. Σε εμένα δεν το παρουσιάζει, οπότε αν δεν το έθιγες δεν θα μπορούσα να το ξέρω. Γι' αυτό λέω, αν έχετε προβλήματα καλό είναι να το λέτε για να το τσεκάρω και αν μπορώ να το διορθώνω. Ευχαριστώ, φίλε μου που μου το είπες. Θα είμαστε σε επαφή...

Καλημέρα σε όλους.Μετά από συννενόηση με τον Trias και ύστερα από δοκιμή 2 ημερών σε 2 μηχανήματα με Windows 7 32 bit όλα είναι ΟΚ.
Καλή συνέχεια σε όλους .:)

Παιδιά πως μπορώ να κάνω cast τον subs player σε chromecast;
Ότι γίνεται, γίνεται, αλλά είναι κάτι που δεν έχω δοκιμάσει, επειδή δεν έχω chromecast. Αν ενεργοποιήσεις το stream, άραγε θα τον δει το chromecast; Ειλικρινά, δεν ξέρω...

Παιδια το moon knight to harley quinn, mandalorian kai polla alla den vouleuoun ta perissotero den tha vouleoun an tha htan eukolo na ta ftiaksete tha sas eimoun eugnomon 64 bit exw

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος