Subs Player - Απορίες και συζήτηση

paidia kanate mia kalh prospafia, alla den vouleuei kamia tainia h soira mono ta dokimanter douleoun sas parakalw ftiakste to thelw na dw toses seires alla den mporw giati den vouleuoun

Πρώτον, όλες οι νέες σειρές, από το καλοκαίρι και μετά, παίζουν. Σε πολλές παλιότερες σειρές, ήδη έχουν ενημερωθεί τα λινκ, αλλά είναι πρακτικά δύσκολο να ενημερωθούν σε όλες. Γίνεται μια προσπάθεια, πάντως και το βλέπετε με τις ενημερώσεις μας τις τελευταίες μέρες. Από ταινίες, σε όσες έχουν δικούς μας υπότιτλους, τα λινκ είναι ενημερωμένα. Όσες δεν παίζουν, είναι άλλων, ανεξάρτητων μεταφραστών ή μελών άλλης ομάδας και δεν έχουμε πρόσβαση σε αυτές. Θα πρέπει να ενημερωθούν από τους ίδιους.
Δεύτερον, μπορείτε να κατεβάσετε τον υπότιτλο (αυτός είναι πάντα διαθέσιμος, ανεξάρτητα με το αν παίζει το βίντεο, είτε στον subs player, είτε σε άλλες σελίδες υποτίτλων) και να δείτε αυτό που θέλετε offline, με δικό σας βίντεο. Παραδοσιακά, όπως βλέπατε ως τώρα...
Τρίτον, πολλές από τις παλιές σειρές ή ταινίες είναι διαθέσιμες σε διάφορες πλατφόρμες και κανάλια.
Σημ. Το Mandalorian τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθεί. Για το Harley Quinn, έγιναν μόνο τρία επεισόδια και δεν είναι σε προτεραιότητα για ενημέρωση. Για το Moon Knight υπάρχουν παντού υπότιτλοι.

Μια ερώτηση. Έκανα νωρίτερα αναβάθμιση σε Win11 Pro και μου βγάζει αυτό το σφάλμα, πηγαίνοντας να μπω στον player. Δοκίμασα και επανεκκίνηση desktop και clean reinstall στην εφαρμογή, αλλά μουλάρωσε.

Screenshot_1.jpg

Δεν έχει επικοινωνία με το ίντερνετ. Αν έχεις κανονικά ίντερνετ, τότε το πιο πιθανό είναι να μην αφήνει τον πλέιερ το firewall. Πάντως, παίζει κανονικά σε win 11. Δοκιμασμένο. Και αν το περιμένεις λίγο, θα ανοίξει. Αλλά δεν νομίζω να βλέπει online περιεχόμενο. Θα παίζει, όμως, κανονικά αρχεία από τον υπολογιστή.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: traxex
Δεν είμαι αρμόδιος για να απαντήσω και αν κάνετε λίγο υπομονή θα το δει ο trias και θα σας απαντήσει.

Όμως, μέχρι να το δει, έχω την υποψία ότι πιθανόν να το μπλοκάρει κάποιο firewall ή antivirus που έχετε. Θα πρέπει να το βάλετε στις εξαιρέσεις. Είναι άγνωστη εφαρμογή με λίγους χρήστες και είναι λογικό τα προγράμματα προστασίας να είναι επιφυλακτικά. Όμως είναι εντελώς ακίνδυνο πρόγραμμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Δοκιμάστε το και αν το θέμα δεν λυθεί θα σας απαντήσει ο @trias .

Καλησπέρα.
Το Error 2 είναι το πιο γενικό μήνυμα σφάλματος και αφορά 1.100 γραμμές κώδικα. Πρέπει να με βοηθήσεις να το περιορίσουμε.
Τι λειτουργικό έχεις;
Μουσικά αρχεία ακούς; Με εκουαλάιζερ και χωρίς αυτό;
Ονλάιν βίντεο βλέπεις ή ονλάιν μουσική ακούς από τον explorer; Γενικά, βλέπεις το περιεχόμενο του explorer;
Κάνε virus check σε ολόκληρο τον φάκελο του player, μήπως και χρειάζεται να ελεγχθούν κάποια αρχεία από το σύστημά σου ή το antivirus.

Εδώ αναφέρετε προβλήματα και απορίες που έχετε.
Επίσης, συζητάμε γενικότερα για τον player.
Το έχω κατεβάσει αλλά όταν πάω να δώ αρχείο από τον υπολογιστή μου βγάζει error 2, και όταν πάω να δω από stream μου λέει μέρος της διαδρομής δεν βρέθηκε "...."
Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει!!!

Χωρίς τίτλο.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα.
Το Error 2 είναι το πιο γενικό μήνυμα σφάλματος και αφορά 1.100 γραμμές κώδικα. Πρέπει να με βοηθήσεις να το περιορίσουμε.
Τι λειτουργικό έχεις;
Μουσικά αρχεία ακούς; Με εκουαλάιζερ και χωρίς αυτό;
Ονλάιν βίντεο βλέπεις ή ονλάιν μουσική ακούς από τον explorer; Γενικά, βλέπεις το περιεχόμενο του explorer;
Κάνε virus check σε ολόκληρο τον φάκελο του player, μήπως και χρειάζεται να ελεγχθούν κάποια αρχεία από το σύστημά σου ή το antivirus.
Έχω windows 10 και βλέπω κανονικά βίντεο και ακούω μουσική από άλλα players. Συνήθως από τον VLC.
Έκανα και virus check και τίποτα

Καλησπέρα @rgct92.
Από την εικόνα που δίνεις το μυαλό μου πηγαίνει μόνο στο ότι δεν έχεις βάλει τον Player στη white list του defender και του τείχους προστασίας. Εδώ σε κατευθύνουμε με εικόνες για το πώς μπορείς να το κάνεις. Θεωρώ πως έτσι θα λυθεί το πρόβλημά σου. Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσέ με για το αποτέλεσμα.

Καλησπέρα @rgct92.
Από την εικόνα που δίνεις το μυαλό μου πηγαίνει μόνο στο ότι δεν έχεις βάλει τον Player στη white list του defender και του τείχους προστασίας. Εδώ σε κατευθύνουμε με εικόνες για το πώς μπορείς να το κάνεις. Θεωρώ πως έτσι θα λυθεί το πρόβλημά σου. Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσέ με για το αποτέλεσμα.
Καλημέρα. Το window defender είναι απενεργοποιημένο. Τη προστασία του υπολογιστή την κάνει το Norton antivirus. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις γι αυτό ?

Όχι, δεν ξέρω τις ρυθμίσεις του Norton, έχω πάρα πολλά χρόνια να το χρησιμοποιήσω. Αλλά σίγουρα κάπου θα έχει white list.
Ίσως αυτή η σελίδα να σε βοηθήσει. Θα χαρώ πολύ να λυθεί το πρόβλημά σου. Καλή σου μέρα.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω να δουλεψει και ήθελα πολύ να δω τη 4η season του Roswell, New Mexico.
Και μόνο εσείς έχετε τους υπότιτλους γι αυτή τη σαιζόν.
Ατυχία...
Πάντως ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια
Αργύρης

Αργύρη, πραγματικά λυπάμαι.
ΥΓ. Από εχθές σου έστειλα στο chat. Αν βρεις χρόνο απογευματινές ώρες, απάντησέ μου για να ασχοληθώ περισσότερο με το πρόβλημά σου. Θα με ενδιέφερε να το λύσω. Έψαξα τον κώδικα και δεν βρίσκω το γιατί σου βγάζει αυτό το λάθος και θέλει λίγο ψάξιμο παραπάνω. Όταν και αν βρεις χρόνο. Καλή σου μέρα.

Καλησπέρα. Γύρισα από το νησί και αν έχεις χρόνο θα ήθελα να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα που δεν ανοίγει τα αρχεία το player.
Ευχαριστώ

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Καλησπέρα σε όλους , το επεισόδιο 12 του τέταρτου κύκλου βλέπω δεν δουλεύει , μήπως κάποιος ξέρει γιατί;

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος